Bastustugor

Drömmer du om att kunna njuta av värmen i en egen bastu? Vi vill att det ska vara smidigt och enkelt för dig att förverkliga drömmen! Det är
därför vi erbjuder vackra bastustugor i flera unika modeller, såväl som specialgjorda och skräddarsydda alternativ, med enkel installation.
Våra bastustugor är alltid tillverkade av Svenskt material av hög kvalité. Detta ger dig en robust bastu med lång hållbarhet!

Bastustugorna levereras färdigbyggda, för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Inga byggsatser eller krånglig montering, utan bara att
installera dem på plats. Tvärtemot vad många tror gör detta dem inte dyrare än omonterade varianter. Våra stugor är alltid prisvärda och
håller samma prisnivå som många byggsatser på marknaden. Hos oss får du mer för pengarna helt enkelt!

Utformning

Välj mellan någon av våra färdigdesignade modeller, eller kom med dina egna önskemål så bygger vi tillsammans ihop en bastu som passar hos
just dig! Anpassa utformningen efter hur många personer du vill ska få plats, vilka former på bastun som passar bäst in hos dig, vilka färger du
tycker bäst om, etc. Förutom att välja modell kan du även välja att värma upp bastustugan med antingen en vedeldad kamin eller med el.

Fjälltunnan Bastustuga

Funkis

Pris fr. 31.995 SEK

Funktionell bastustuga som har plats för upp till 5 pers och som passar i de flesta miljöer med dess stilfulla tidlösa och klassiska utformning.

Fjälltunnan Bastustuga

Stubben

Pris fr. 34.995 SEK

Den klassiska bastustubben- bastustuga med elegant rund utformning, antingen stående eller liggande. Bastustugan har plats för upp till 6 pers.

Fjälltunnan Bastustuga

Marin

Pris fr. 37.995 SEK

Praktisk bastustuga med plats för upp till 5 personer. Kort uppvärmningstid och eleganta runda fönster för generösa utsiktsvyer och ljusinsläpp.

Fjälltunnan Bastustuga

Premium

Pris fr. 44.995 SEK

Bastustuga med enastående luxuöst intryck med vida utsiktsvyer och fönsterpartier för det stora sällskapet med plats för upp till 10 personer.

Fjälltunnan Bastustuga

Relax

Pris fr. 47.995 SEK

Bastustuga med extravagant planlösning med separat bastudel och svalkande relaxutrymme med lyxig skiljedörr i glas. Plats för upp till 5 personer.

Fjälltunnan Bastustuga

Dundret

Pris fr. 49.995 SEK

Nu lanserar vi en ny modell. Med dess exklusiva materialval och den innovativa designen blir denna bastustuga villatomten/fritidshusets medelpunkt.

Fjälltunnan Bastustuga

Fjälltunnan

Pris fr. 39.900 SEK

Med stor omsorg och ett genuint hantverk byggs våra bastutunnor av jämtländsk fura av högsta kvalitet.